Nyt se alkaa!

Minja Tuominen

Minjan pilates blogi starttaa käyntiin. Olen siitä jo pitkään unelmoinut ja nyt on sen aika.

Kesä vaihtelevine säineen on takana. Pimeät syysillat ovat käsillä. On aika miettiä sopivia aktiviteettejä kesärientojen tilalle.  Pilates Studio Hyväolosta on ajan saatossa kehkeytynyt tunnettu kehonhallintaan erikoistunut liikuntasali Järvenpäässä, joka tarjoaa pilates  tuntien lisäksi hierontaa ja  valmennusta sekä erilaisia kursseja ja hyvinvointi tapahtumia. Yksi suurimmista on tunnettu hyvinvointi tapahtuma Nasta Fiilis –messut. Syksyn kiinnostavin hyvinvointitapahtuma Nasta Fiilis –messut 1.10.2016 Järvenpää-talolla 10-16.

Musiikki vieraana Matti Esko

Luennoimassa Herkän vatsan kokkikoulu Pauliina Tervo,  Fasciat fysioterapeutti Anne Puranen, Onko oikotietä onneen? Marika Borg sekä Onnellisempi parisuhde Tony Dunderfelt. Lue lisää: www.nastafiilis.fi

Syyskausi starttasi käyntiin 15.8. alkaen. Monipuolisen aikataulun löydätkin kohdasta viikkotunnit.  Ihana nähdä teitä ja olenkin useasti miettinyt mitä teille kuuluu.

Pilates tuntien lisäksi voi tiloissa järjestää yrityksellesi tykypäivän  elämyksiä Kokous + pilates tunti = Elämys. Uudenlaiset ideat syntyvät rennossa ilmapiirissä sekä innovatiivisilla toiminta tavoilla.

Kuitenkin tässä blogissa haluan auttaa asiakkaita heidän ongelmissa ja tuoda esille mitä itse niille pystyy tekemään. Useat asiat ovatkin hyvin yksinkertaisia. Suureksi haasteeksi tällä hetkellä koen , että epäsäännöllisyys on tällä hetkellä ongelmamme. Informaatiotulvan määrä vyöryää niskaamme, ulkoiset paineet minäkuvasta ovat lisääntyneet, sosiaalinen identiteetti ja stressi pitävät meitä hereillä 24/7. Mikä on meille tärkeää? Osaanko olla itselleni läsnä ja palvella itseäni parhaalla mahdollisella tavalla. Säännöllinen harjoittelu tuo tuloksia.

Syksyn aikana tulen kertomaan teille erilaisia myyttejä pilates harjoittelusta sekä vinkkejä oman kehon hallintaan. Anna vinkki – Mikä teitä kiinnostaa? Mitä haluatte lukea? Mitä sinä haluat blogissa tapahtuvan? Otan mielelläni palautetta vastaan info@pilatesta.fi osoitteeseen.

Jatkossa tulen antamaan myös harjoitusvideon kotiharjoitteluun.

Olehan kuulolla ja nähdään pian – Minja

Jaa sosiaalisessa mediassa: