Online pilates-tunnit

Nauti online pilates-tunnit mahdollistaa harjoittelun missä vain. Treenata voit kotona, työmatkalla tai esimerkiksi kesämökillä. Online tunnit järjestetään GotoMeeting-sovelluksen kautta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tunnille varausjärjestelmässä.

Erillisiä käyttäjätunnuksia ei sinun tarvitse luoda. Lähetän sinulle sähköpostitse pilates (at) pilatesta.fi osoitteesta ohjeet ja linkin osallistumisesta tunnille. Viesti lähetetään noin 2-3 tuntia ennen tunnin alkua.

Tietoa osallistujalle

Online pilates-tunnit kestävät 60 minuuttia. Lähetys alkaa 5-10 minuuttia ennen tuntia. Omaa kameraa ja ääntä ei pidetä päällä. Saat harjoitella rauhassa. Mikäli haluat tarkempaa ohjaamista tai varmuutta tekniikasta voit tulla Pilates Studio Hyväolon salille yksityistunnille tai live- harjoitustunnille. Pilates perusteet käydään läpi peruskurssilla tai starttikurssilla. Lue lisää kohdasta kurssit.

Treenivälineet tunnilla

Online-tunnilla käytetään tunnin aiheesta riippuen kuminauhaa, käsipainoja tai palloa. Tarvittavasta pienvälineestä ilmoitetaan varauskalenterissa tunnin yhteydessä. Pilates-tunnille voi osallistua myös ilman välinettä. Saat tarvittaessa erilaisia ohjeita harjoitteluun esimerkiksi selkävaivoissa tms.

Tunnin maksaminen

Tunti maksaa osallistujalle 10€ kerta tai jo olemassa olevasta harjoituskortista ½ kerta. Maksu maksetaan yrityksen tilille tai mobilepay-maksuna.

Tervetuloa treenaamaan 😃