Pilates peruskurssi 16.-17.1.2021

Aloita pilatesharjoittelu nyt ja ota perusteet haltuun! Oletko uusi harrastaja, haluat hioa perustaitojasi tai ystäväsi on puhunut pilatesharjoittelun kokeilemisesta? Tule pilates peruskurssille, jossa osallistuja saa pienryhmässä käytännön harjoittelulla valmiudet aloittaa lajin treenaamisen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta! Mukaan tarvitset ison pyyhkeen ja rennot treenivaatteet. Liikumme sukkasin tai paljain jaloin. Muut tarvittavat välineet ovat salilla valmiina. Ennen kurssia lähetän tarkempia tietoja sähköpostitse.

Aika: la 16.1. ja su 17.1. klo 11 – 13 4h
Hinta: 80 € Maksutiedot saat kurssi kirjeessä.
Ohjaaja: Minja Tuominen
Varaa paikkasi kurssille täältä

Vanhempi & vauva pilateskurssi

Pidä itsestäsi hyvää huolta! Vanhempi & vauva pilateskurssilla keskitytään erityisesti vanhemman hyvinvointiin yhteisellä hetkellä.
Pilatestunnilla vanhemmat keskittyvät pilatesharjoitteluun vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan vauva-arjen ongelma kohtia mm. hartiaseudussa, selän kunnossa ja mahdolliseen erkaumaan liittyvissä asioissa. Tunnit sopivat vasta alkajalle tai jo pilatesta harrastaneelle. Tunneilla tehdään perus pilatesliikkeitä.

Kurssin minimi osallistujamäärä on 4 henkilöä ja maksimi osallistujamäärä on 7 henkilöä. Kurssille osallistuja sitoutuu osallistumaan sovituille päiville tai korvaa tunnin muilla viikkotunneilla ilman vauvan läsnäoloa.

Aika: 15.1.-26.2. 7 kertaa. klo 10.15-11.15.
Hinta: 126 €
Ohjaaja: Minja Tuominen
Varaa paikkasi kurssille täältä

Niska – olkapää – rintakehä kurssi 16.1.

Niska, olkapää ja rintakehä kurssilla keskitymme lapatuen, niska – olkapää alueen ongelmiin. Teemme hoidollisia ja yksilöllisiä harjoitteita. Teemme kurssin aikana keskivartaloharjoittelua pilates menetelmää käyttäen.

Aika: 16.1 13.30-15.30 2h
Hinta: 40 €. Maksu paikan päällä.
Ohjaaja: Minja Tuominen
Varaa paikkasi kurssille täältä