Asiakaspalvelu: 0400-818368
info@pilatesta.fi

Referenssit

Tarja 56.vuotta toimistotyöntekijä Tuusulasta

Hyvä palvelu ja helppo asiointi, ammattitaito, hemmottelukokemus jokaiselle astille.

Pia 58.vuotta kirjapitäjä Kerava

Ihanaa, olen nyt paremmassa kunnossa! Vakavan sairauden jälkeen tasapainoni oli huonontunut ja sen johdosta lähdin pilates-tunneille 6 vuotta sitten. Nyt pilateksen ansiosta tasapainoni on parantunut mutta jäin ”koukkuun” harrastukseen. Pilates auttaa minua palautumaan istumatyöstä aiheutuvista ongelmista.Viikoittain kehoni kertoo, että on päästävä pilates-tunnille. Olen löytänyt uusia lihaksia ja kehon hallinta on parantunut!

Lasse 39.vuotta insinööri ja juoksija Järvenpää

Olen saanut paremman juoksuasennon ja keskivartartalon kannatukseen. Saanut vinkkejä useisiin vaivoihin ja niiden kotihoitoon. Jokaisen tunnin jälkeen on valtavan hyvä tunne vartalossa. Osaan käyttää kehoani paremmin myös kuntosaliharjoittelussa.

Ville 48.vuotta yrittäjä, joka harrastaa  tennistä ja pyöräilyä Vantaa

Tulin tunneille selkäsärkyjen takia. Vaivat vähentyneet huomattavasti ja oppinut kehosta paljon uusia asioita pitää sitä kunnossa. Ihmetellyt, että miksi en tullut aikaisemmin tunneille. Lyöntitekniikka parantunut tenniksessä.

Janne 51.vuotta rakennusarkkitehti Järvenpää

Saa puuhevosenkin notkeaksi.

Lotta 28.vuotta opiskelija Järvenpää

Minja pilates tunnit ovat minulle tärkeitä. Olen käynyt aikaisemmin usean ohjaajan tunnilla. Minja on paras tuntemani pilates opettaja. Tunneilla tulee hiton hyvä olo.

Markku 41.vuotta esimies Sipoo

Tulin hakemaan pilates harjoittelun kautta apua astmaan ja hengitystekniikkaan. Onnekseni astmapiipun käyttö on loppunut lähes kokonaan ja nyt keuhkotuuletus parantunut huomattavasti. Samalla lihasvoimani lisääntyneet.

Karoliina 34.vuotta kotiäiti (lapset 2.v ja 6.v.) Kellokoski

Omaa laatuaikaa itselle. Laadukan ohjaus, Ohjaaja osaa ottaa huomioon raskauden ajan sekä synnytyksen jälkeisen harjoittelun. Vatsani on kaventunut ja hoikistunut. Synnytyksen jälkeinen palautuminen oli nopeampaa.

Sonja 60.vuotta opettaja Järvenpää

Tunneilla on hyvä meininki, sijainti on hyvä ja ajakohta heti työpäivän jälkeen sopiva. Pilates tekee hyvää keholleni.

Jaana 70.vuotta eläkeläinen Järvenpää

Sopivia aikoja eläkeläiselle ja pilates on tosi tehokasta. Minja on hyvä vetäjä. Tasapainoni on parantunut huomattavasti. Eläkeläisen kuntotaso osataan ottaa huomioon harjoittelussa.

Lissu 36.vuotta kahvilatyöntekijä Tuusula

Tunteja on helppovarata itselle sopivaan aikaan. Vuorotyöläiselle löytyy hyvin tunti vaihtoehtoja. Siistit ja viihtyisät tilat sekä rento ja toisaalta yksityiskohtainen ohjaus. Kannustava ilmapiiri.

Riitta 53.vuotta päiväkotityöntekijä Järvenpää

Tuntien tehokkuus ja vaihtelevuus on hyviä. Ohjaaja kiertää ohjaamassa kaikkia tasapuolisesti. Tuntee meidät nimeltä ja on iloinen ja naurava. Hän on innostunut itse ohjaamastaan ja tekee työtä sydämestään. Kiitos