Asiakaspalvelu: 0400-818368
pilates@pilatesta.fi

Tunnit

Varaa paikka tunnille

Varaa paikka pilates ja jooga tunnille  TÄÄLTÄ

Pilates tunnit ohjaa Minja Tuominen ja Seasonal Jooga tunnit Marja-Leena Ahonen

Ajan tasalla olevat tunnit Korona epidemia ajalla 31.5. asti on päivitetty ajanvarausjärjestelmään www.varaaheti.fi/pilatesta 

Korona epidemian aikana pidämme pilates salilla pienryhmiä. Tuntien ryhmäkoko on rajoitettu 10 henkilön ryhmiin. Salilla pidettävien tuntien lisäksi tarjoamme Online pilates tunteja.

 

Pilates Studio Hyväolon Korona-epidemian ehkäisy ja toimenpiteet!

Koronavirus herättää paljon kysymyksiä liikunta ja ryhmätuntien järjestäjien keskuudessa, myös meillä. Tällä hetkellä pilates salilla toiminta jatkuu normaalisti ja tunnit pidetään aikataulun mukaisesti. Seuraamme jatkuvasti AVI:n, hallituksen, THL:n ja viranomaistahojen ohjeistuksia ja tiedotteita tilanteesta. Reagoimme niihin tarvittavilla toimenpiteillä nopeasti.

Olemme päättäneet, että 4 viikkoon emme harjoittele pienvälineillä tai muilla apuvälineillä laisinkaan. Teemme perinteistä pilates mattoharjoittelua. Myös ohjaajat välttävät fyysistä kosketusta ohjattavan ryhmän henkilöiden kanssa. Ota mukaan oma juomapullo ja iso pyyhe, jonka voit sijoittaa maton päälle suojaksi. Voit halutessasi ottaa tunnille oman jumppamaton. Desifioimme jumppamatot jokaisen tunnin jälkeen.

Meidän onneksi ryhmäkoot ovat pieniä (max 10 henk.) ja etäisyys toiseen jumppaajaan on riittävä.

Tiedotamme asioista yrityksen facebook -sivulla http://www.facebook.com/pilatesstudiohyvaolo

Mikäli olet flunssainen tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, pyydämme huomioimaan kanssajumppaajat ja ohjaajan välttämällä tulemasta tunnille. Salilla on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen puhdistukseen. Valitettavasti käsidesit ovat kaikkialta loppu. Wc-tiloissa on luonnollisesti saippuaa ja paperisia käsipyyhkeitä käsihygienian ylläpitoon.

Pysytään terveinä ja toivotaan, että epidemia uhka laantuu mahdollisimman pian.

Terveisin. Pilates Studio Hyväolo